Om oss

Vår affärsidé är att leverera den service som kunden förväntar sig, både vad beträffar personell och teknisk kvalitet samt fungera som rådgivande i städfrågor.

Vi skapar rena och trivsamma lokaler och anpassar servicen efter kundens behov

Grunden vårt åtaganden gentemot er som kund, är den löpande lokalvårdenNi kan sedan kompletteras med diverse olika städ och underhållstjänster, som både minskar era långsiktiga kostnader och får lokalerna att se rena och fräscha ut. Det kan till exempel röra sig om kontorsstädning, golvvård, fönsterputs och grovstädning.

Vi har öga för detaljer och hjälper gärna till med det där lilla extra förutom en regelrätt städservice, vi vill att ert företags medarbetare att trivas på jobbet. Det kan röra sig om att vattna blommorna, komma med fruktkorg, hålla ordning på kaffemaskinen och ta hand om disken. Eller varför inte låta oss ta hand om er tvätt av handdukar och gardiner?

Vår viktigaste resurs är våra duktiga medarbetare.  Vi lägger stor vikt vid det personliga bemötandet. En stor del av vår förmåga att ge en hög kvalitativ service grundar sig i våra medarbetares lyhördhet och flexibilitet samt att vi vill att ni som kund ska känna er omhändertagna.

Vi väljer vår personal med stor omsorg. Alla nyanställda hos EasyWay genomgår utbildningar inom teknik, material,städning och kundservice. Personalen blir noga introducerade och kontinuerligt uppdaterade i respektive kunds service.

Andra viktiga verktyg är våra rutiner och kvalitetsarbete. Rutiner gör att alla vet vad de ska göra och minimerar misstag och frågetecken. EasyWay bedriver ett omfattande kvalitetsarbete som effektiviserar och höjer kvalitén på vår leverans.

Vad behöver ni hjälp med?

Vi besöker er gärna och skräddarsyr en helhetslösning som passar just er. Som kund behöver ni inte binda upp er. Vi kan tillhandahålla städning från gång till gång, men erbjuder också ett heltäckande avtal där alla era service ingår till ett fast pris.

I dag är vi drygt 40 medarbetare från hela världen som underlättar vardagen för företagskunder genom effektiv, miljöanpassad städservice.

EasyWay AB grundades 1997